Kevin Construction me mbulim te gjere ne fushen e ndertimit brenda dhe jashte vendit

Rreth nesh :

KevinConstruction, e themeluar në vitin 2005, është e konsoliduar në tregun shqiptar, duke menaxhuar me sukses aktivitetin ndërtues të kompanisë.
Me një gamë të gjerë aktivitetesh ne sjellim risi në fushën e ndërtimit.

md

RIKONSTRUKSIONE

RIKONSTRUKSIONE
Rikonstruksion dhe rehabilitim urban.

NDËRTIME

NDËRTIME
Ndërtime dhe projektim ndertesa civile – industriale – turistike, projektim rrugësh, ujësjellësa etj.

RESTAURIME

RESTAURIME
Restaurimi i ndërtesave monument kulture.

PRODHIME INDUSTRIALE

PRODHIME INDUSTRIALE
Prodhim materiale ndertimi inerte, betone dhe me bazë bitumi.

tab1

Kevin konstruksion

Në hapat e para të aktivitetit kompania u perqendrua në punime ndërtimi në qytete të ndryshme të Shqipërisë përgjithësisht me investitore shtetëror si Drejtoria e Përgjithshme e Rrugëve apo Pushteti Lokal etj, por edhe me fonde private në ndërtime dhe rikonstruksione rrugësh e ndërtesash civile.
Me kalimin e kohës kompania u konsolidua dhe zgjeroi aktivitetin e saj si dhe stafin përberës.

tab1

Vilash & Objekteve Kulturore

Kevin Konstruksion mer pjese ne rindertimin e vilave , muzeve apo objekteve te tjera kulturore brenda dhe jashte vendit

tab3

Vila & Resorte</h4

Vila dhe resorte ne metropol si dhe ne atraksionet me turistike te vendit

tab4

Projekte Inovative

Projektet tona zhvillohen dhe mbikqyren nga arkitektë te huaj dhe stafi i kualifikuar punon cdo dite per ta sjelle ne jete cdo projekt me cilesi dhe efikasitet maksimal .

Shërbimet Tona

1. Arkitekture Unike

Arkitektura unike e Kevin Konstruksion e dallon ate nga kompanite e tjera konkurente si brenda dhe jashte vendit . Arkitektet tane te kualifikuar punojne cdo dite me perkushtim qe projektet tona te kene nje dizajn unik , autentik dhe kontemporan.

2. Planifikim

Inxhinieret tane dhe stafi i kualifikuar punojne me perkushtim qe projektet tona te sillen ne jete ne menyren me perfekte te mundshme duke respektuar dhe permbushur cdo pikesynim brenda afateve te paracaktuara .

 Jeni arkitekt , inxhinier apo specialist ndërtimi ? Behuni pjesë e ekipit tonë —>

3. Konstruksion

Ndërtim objektesh shumë katëshe, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime etj. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve etj.

4. Kontroll i Cilësisë

Pas cdo projekti te mbyllur me sukses stafi yne kontrollon sipas projektit subjektin nese jane permbushur te gjitha pikat e caktuara ne projekt me perpikmeri dhe eifcence para cdo dorezimi te klienti apo subjekti shteteror .

Projektet e Fundit

Vende të Lira Pune

Njoftime

Vende të lira pune


Ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve të reja që kanë dëshirën dhe pasionin për t’u rritur profesionalisht së bashku me kompanitë tona. Nëse jeni duke kërkuar për zhvillimin tuaj në karrierë dhe dëshironi të bashkoheni me ekipet tona, mund të merrni parasysh vendet e lira të listuara dhe përditësuara më poshtë.

Na vizitoni pranë zyrave tona, së bashku ndërtojmë të ardhmen …